Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam The Hague Airport


Luchthaven Rotterdam is de derde luchthaven van Nederland. De eigenaar is de Schiphol groep. De luchthaven licht 6 kilometer ten noordwesten van het centrum van Rotterdam Het ligt zelfs lager dan Schiphol, namelijk 4 km onder zeeniveau. Rotterdam Airport bestond al voor de tweede wereldoorlog, maar het werd vernietigd, zodat de Duitsers het in de oorlog niet konden gebruiken. Vanaf 1956 is er een gestage groei. Na veel discussie of dat het vliegveld moet blijven, is er besloten om het voor de aankomende jaren op deze plaats te handhaven. De meeste vluchten zijn wel regionale vluchten.
Goedkope vliegtickets vanaf Rotterdam The Hague Airport eenvoudig vinden via Ticketvinder
Met de bus
De lijnen hebben een goede verbinding. Rotterdam ligt dichtbij. Vandaar is er een prima aansluiting met de rest van Nederland. De bussen rijden op de aangegeven tijden.

Met de taxi
De taxi is een goed vervoersmiddel. Richting de stad Rotterdam kan men goed met de taxi. Voor grotere afstanden is dit niet voordelig.

Met de trein
Er is een goede verbinding met alle grote steden in Nederland De verbinding wordt vooral verzorgd door de NS de Nederlandse Spoorwegen.

Notabene: Betaling en verdere afhandeling van de vliegtickets loopt via de betreffende partner. Hierbij gelden uitsluitend de algemene voorwaarden van de geselecteerde partners. Ticketvinder is op geen enkele manier aansprakelijk voor geboekte vliegtickets via onze partners.