London Heathrow Airport

London Heathrow Airport


Londom Heathrow Airport is rond 1944 ontstaan. Gedurende deze periode stond het vliegveld onder militaire controle in verband met de Tweede Wereld Oorlog. In 1946 werd het vliegveld officieel over dragen aan het ministerie voor burgerluchtvaart. Het werd geopend op 31 mei 1946. Het is één van de grootste vliegvelden van Europa. Het vliegveld bestaat uit 5 terminals.
De vliegtuigmaatschappijen die gebruik maken van het vliegveld als thuisbasis zijn, British Airways, Virgin Atlantic en BMI.
Goedkope vliegtickets naar Londen Heathrow eenvoudig vinden via Ticketvinder
Met de bus
Vanaf de luchthaven zijn er goede verbindingen met het centrum van London. Het staat goed aangegeven. De kaartjes kan men al op het vliegveld kopen. De bussen rijden goed op tijd en met grote regelmaat.

Met de taxi
Het is goed te doen om met de taxi naar London te gaan. Wie wilt niet met de beroemde London taxi een ritje. Let wel op de kosten. Het is natuurlijk niet zo voordelig als met de bus, trein of metro te reizen.

Met de trein
Vanaf de luchthaven is dit een goede manier om in London en de rest van Groot Brittannië te komen. De luchthaven heeft een goede aansluiting met London Paddington., maar ook met London Central en KingsCross / Pancras railway Termini.

Notabene: Betaling en verdere afhandeling van de vliegtickets loopt via de betreffende partner. Hierbij gelden uitsluitend de algemene voorwaarden van de geselecteerde partners. Ticketvinder is op geen enkele manier aansprakelijk voor geboekte vliegtickets via onze partners.