London Gatwick Airport

London Gatwick Airport


Londom Gat wick Airport is de 2e luchthaven van London. Gatwick was van origine een kleine vliegclub de Surrey Aero Club. Deze club werd in 1930 opgericht. In 1934 kreeg men toestemming van het ministerie van burgerluchtvaart om ook commerciële vluchten te gaan ondersteunen.
De luchtvaartmaatschappijen die gebruik maken van Gatwick zijn, Astreus, Monarch en easyJet. Gatwick heeft twee terminals. Dit zijn de Noord- en Zuid terminal. Vanaf Gatwick zijn er veel internationale vluchten over de gehele wereld.
Goedkope vliegtickets naar Londen Gatwick eenvoudig vinden via Ticketvinder
Met de bus
Vanaf de luchthaven zijn er goede verbindingen met het centrum van London. Het staat goed aangegeven. De kaartjes kan men al op het vliegveld kopen. De bussen rijden goed op tijd en met grote regelmaat.

Met de taxi
Het is goed te doen om met de taxi naar London te gaan. Wie wilt niet met de beroemde London taxi een ritje. Let wel op de kosten. Het is natuurlijk niet zo voordelig als met de bus, trein of metro te reizen.

Met de trein
Er is een goede verbinding met Londen centrum. Dit zijn snelle verbindingen (fast services) naar Londen Victoria, Londen Blackfriars, London Bridge, Brighton en GuiIdford.

Notabene: Betaling en verdere afhandeling van de vliegtickets loopt via de betreffende partner. Hierbij gelden uitsluitend de algemene voorwaarden van de geselecteerde partners. Ticketvinder is op geen enkele manier aansprakelijk voor geboekte vliegtickets via onze partners.