Eindhoven Airport

Eindhoven Airport


Luchthaven Eindhoven is ook wel bekend als Welschap. De luchthaven ligt 7,5 km ten westen van Eindhoven. Het is het één na drukst bezochte vliegveld in Nederland. Het vliegveld werd voor de Tweede Wereld oorlog geopend. Het heeft één terminal, maar deze wordt verder uitgebreid om door te groeien naar 2,5 passagiers (gereed media 2013). De eigenaar is Eindhoven Airport NV en de Koninklijke Nederlandse luchtmacht.
Goedkope vliegtickets vanaf Eindhoven Airport eenvoudig vinden via Ticketvinder
Met de bus
Het busnet is goed te doen en de bussen rijden goed op tijd. Er zijn lijnen richting Eindhoven, Tilburg en Den Bosch. Vanuit deze steden is er een goede verbinding door heel Nederland.

Met de taxi
De taxi nemen is een goede mogelijkheid. Hier geldt alleen dat men op de kosten moet letten. Korte ritten zijn goed te doen, maar voor langere trajecten liggen de tarieven hoger.

Met de trein
Vanaf station Eindhoven is er een goede verbinding naar alle grote steden. Vanaf het station reis je per rechtsreekse bus naar Eindhoven Airport.

Notabene: Betaling en verdere afhandeling van de vliegtickets loopt via de betreffende partner. Hierbij gelden uitsluitend de algemene voorwaarden van de geselecteerde partners. Ticketvinder is op geen enkele manier aansprakelijk voor geboekte vliegtickets via onze partners.