Luchthaven Schiphol, Amsterdam

Amsterdam Schiphol


Schiphol is één van de grootste vliegvelden van Europa en ligt 9 kilomter ten zuidwesten van Amsterdam. Het is ongewoon omdat het 3 meter onder de zee spiegel ligt. De luchthaven heeft één grote terminal die verdeeld is in drie grote aparte vertrekhallen. Een nieuwe ontwikkeling is terminal 4, apart van de hoofdvertrekhal. Er is ook een low-cost pier. Schiphol staat in de wereld vooral bekend voor de toegankelijkheid van bezoekers die een dagje uit willen. Vliegmaatschappijen die gebruik maken van Schiphol zijn o.a. : Arkefly, KLM cityhopper, KLM Royal Dutch Dutch Airlines en Transavia.
Goedkope vliegtickets vanaf Schiphol eenvoudig vinden via Ticketvinder
Met de bus
Schiphol heeft een gedegen netwerk aan buslijnen. Richting Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Er gaan ook bussen richting de verschillende parkeerplaatsen voor longparking. De bussen rijden goed op tijd .

Met de taxi
De taxi behoort ook tot de mogelijkheden. Richting Amsterdam is dit goed te doen, maar grotere afstanden is niet raadzaam; de kosten kunnen dan ontzettend oplopen.

Met de trein
Vanaf Schiphol is er een goede trein verbinding met de verschillende steden in Nederland. Je reist met NS, de Nederlandse spoorwegen. Voor internationale reizen is het ook mogelijk om met de Thalys te reizen.

Notabene: Betaling en verdere afhandeling van de vliegtickets loopt via de betreffende partner. Hierbij gelden uitsluitend de algemene voorwaarden van de geselecteerde partners. Ticketvinder is op geen enkele manier aansprakelijk voor geboekte vliegtickets via onze partners.